Terima kasih kerana korang sudi Singgah ke Blog ini...

Blog ini aku reka hanya semata-mata utk meluahkan segala apa yang aku rasa...agar kehidupan aku lebih sempurna untuk hari demi hari.... Tak kira perasan sedih ke, susah hati ke ataupun gembira..semuanya aku akan coret kat blog ni....So aku hanya mempersilakan pada org-org yg bleh sharing ngn aku je..okey..

Anyway..Nice to meet you all...
Janji aku...

Saturday, July 7, 2012

Sebenarnya Aku Masih Perlukan kamu....

Masa itu sudah pun berlalu cukup lama....dan sepatutnya ia dah boleh pergi dengan tenang...namun saban hari ia hadir umpama angin yang membawa...Cukup sempurna aku menarik nafas untuk memastikan Oksigen cukup sampai kedalam otakku ketika angin itu bertiup...Ya Allah, sebak yang ku rasakan...

Sejak itu aku umpama kehilangan apa pengertian Pernikahan dan Perkahwinan...Setiap kali di tanya disakat oleh saudara mara dan teman setiap kali itu aku pura-pura tidak dengar dan pura-pura tidak faham akan persoalan itu. Puas ku berlari menyelamatkan hati aku demi tidak mahu orang bertanyakan " Bila Nak Kahwin"...erk..krik..krik..cukup bosan.

Kenangan tetap kenangan..manakah mungkin dapat dibuang begitu sahaja.....

Soal jodoh, kini aku berserah pada illahi...biar dia yang menentukan siapa jodohku yang terbaik..Dan sejak hari itu aku berhenti berharap dan berhenti berusaha utk mencari jodohku..Biar usia dimamah dek waktu..

Walaupun ku sakit, walaupun ku derita..walaupun aku terlalu sedih aku sentiasa menyayanginya, sentiasa rindu padanya...permata hati dan teman hidup yang pernah aku pilih sendiri untuk hidup bersama namun apakan daya aku terpaksa lepaskan dia tanpa kerelaan...

Sebenarnya Aku Masih Perlukan kamu.....

No comments:

Post a Comment

Nak komen..komen lahh